1 1 3000 1 300 0 30 https://elkeembo.com 960 1

D’on bé el nom Aritjol?

Aritjol, es el nom del lloc a on vaig sentir per primera vegada la sensació, que un no pot estar equivocada si segueixes el teu cor. Aquest lloc que es trova a l’Alt Empordà, i és un petit paradis, on […]

Aritjol, es el nom del lloc a on vaig sentir per primera vegada la sensació, que un no pot estar equivocada si segueixes el teu cor.

Aquest lloc que es trova a l’Alt Empordà, i és un petit paradis, on he trobat sobre tot molta amistat, però també refugi, seguretat, silenci, seguretat i una energía molt especial… i a on vaig poder fer les meves escultures directament en el camp, al costat de les eugues, els seus poltres i el vell i preciós Atila, el frisó més noble del món.

Ara ja no hi tinc el meu taller, però crec que cada obra, encara porta l’ànima d’aquest lloc a dins!

Per això totes les meves creación porten el nom de Aritjol.

…gràcies Xevi!!

I per el que no saben quina planta ha donat el seu nom en aquest lloc, aquí ho teniu:

Aritjol : Smilax aspera
Castellà : Zarzaparrilla
Família : Liliàcies

Liana amb espines que s’enfila a altres plantes per mitjà de circells . Fulles perennes, i lluents , esparses, que presenten 5 nervis principals al limbe, la fulla té una forma que recorda a la d’un cor. Presenta espines al marge de les fulles i a la tija.

Floració: A la tardor . Les flors són verdes i grogues i formen ramells. És una espècie dioica.

Els seus fruits apareixen entre octubre i gener, són carnosos, esfèrics i de color vermell. Els fruits formen raïms.

Usos: Amb els seus fruits es fan begudes refrescants. L’arrel d’aquesta planta té propietats estimulants i depuratives. Antigament l’arrel es va fer servir per tractar les malalties venèries. Dioscòrides en “De matèria medica” descriu les propietats anti-verí d’aquesta planta.
Degut a aquesta suposada propietat molts emperadors romans com Claudi, Calígula o Domicià, prenien preparats d’aquesta planta amb finalitats preventives.

ElkeEmbo

Elke Embo, Sculptor with an inconditional love for horses. With a fatal attraction for iron and flames, and the need to feel and transform the clay with her hands, her creations combine the 4 elements: Fire, Earth, Water and Air. Her artwork flows out of the addiction to feel the connection with the energy of the horses, transform and express it, in any possible way. Elke Embo , Escultora amb un amor incondicional pels cavalls. Amb una atracció fatal per al ferro i les flames, i la necessitat de sentir i transformar l'argila amb les seves mans , les seves creacions combinen els 4 elements : foc , terra , aigua i aire. La seva obra, flueix de l'addicció a sentir la connexió amb l'energia dels cavalls, i transformar-la i expressar-la de qualsevol manera possible. Elke Embo , Escultora con un amor incondicional por los caballos. Con una atracción fatal para el hierro y las llamas, y la necesidad de sentir y transformar la arcilla con sus manos, sus creaciones combinan los 4 elementos: fuego, tierra , agua y aire. Su obra fluye la adicción a sentir la conexión con la energía de los caballos, y transformarla y expresarla de cualquier manera posible. Elke Embo , Beeldhouwster met een onvoorwaarderlijk liefde voor paarden. De fatale aantrekkingskracht voor ijzer en vlammen, en de noodzaak om de klei te voelen en te transformeren de met haar handen, uiten zich in haar creaties door het combineren van de 4 elementen : Vuur, Aarde , Water en Lucht. Haar werk stroomt uit de verslaving aan de energie van paarden, en die te transformeren uit te drukken, op alle mogelijke manieren. Elke Embo, Sculpteur avec un amour inconditionnel pour les chevaux. Avec une attraction fatale pour le fer et les flammes, et la nécessité de se sentir et de transformer l'argile avec ses mains, ses créations combinent les 4 éléments: Feu, Terre, eau et air. Ses œuvres sortent de la dépendance à sentir la connexion avec l'énergie des chevaux, de transformer et de l'exprimer, de toute manière possible. Taller Aritjol: creat el 24 octubre 2013. Elke Embo

Post Anterior
Hotel Mas Renart 4 Estrelles Habitació Pere Dot
Interior Design: La ...
Tallar Roses en Ferro
Post Posterior
Per a tots vosaltres...